четвъртък, 26 април 2012 г.

Спойлер






Как да се отървете от заплаха, която не можете да убиете? Този въпрос се разглежда във финала, докато братята Салваторе търсят начин да задържат Клаус. Епизодът с ретроспекция ще покаже и онзи съдбовен ден, когато колата с Елена и родителите й е катастрофирала, но не считайте, че заглавието на епизода “The Departed” (“Покойникът”) се отнася до тяхната смърт. Всъщност, два главни героя ще бъдат в смъртна опасност и двамата ще се върнат малко “различни” от другата страна на травмите си. О, и да, ще има важна целувка.
Mоже ли спойлер за Каролайн и Клаус? 

Нашето момиче ще бъде в сериозно противоречие, когато стане въпрос за един определен Древен. “Каролайн не разбира какво я привлича към Клаус, точно както всяка жена съблазнена,очарована и заинтригувана от опасен мъж” казва продуцента Джули Плек. “Има много неща, които тя не може да си обясни за себе си и връзката с него.” Но има едно нещо, което тя знае със сигурност. “Тя много ясно показва лоялността и любовта си към Тайлър и ще продължи да го прави.” Това обаче може и да не е достатъчно да вдъхне увереност на своето гадже хибрид, който “ревнува и е ядосан” от новата един вид връзка с този, който го е посветил. “Тайлър ще се справи с това в следващия епизод, осъзнавайки “Хей, по някакъв начин аз си навлякох това като отворих пътя за него да дойде и да действа с момичето ми”, разкрива Плек. “За съжаление, все още съществува въпроса: Успял ли е да прекъсне връзката си или ще бъде събуден грубо? Определено ще видите как това ще се развие в следващите епизоди.”

Някакви спойлери за “Дневниците”?
Ако сте фенове на Ребека ще се заинтересувате и успокоите като разберете, че дори майка й в момента да е обсебила тялото й, самотната Древна сестра е добре. “Това е временен проблем” уверява ни Плек. “Ще се реши бързо и ефективно.” Но първо, Естер ще използва Аларик, за да получи каквото иска. “В неговото друго “аз” тя вижда някой, който мрази вампирите и може да е полезен съюзник в задачата й да убие децата си” издава Плек. “Тя има наистина големи планове за ловеца в него.” Колкото до това кога нашата група ще разбере, че Ребека не е себе си “всичко се разкрива точно в следващия епизод.”
Умирам за спойлери за Бони. 
Тя ще бъде в епизода в четвъртък и според продуцента Джули Плек, тя “е великолепна и има среща, което трябва да е страхотно и е кратко наистина приятно време за нея. Но после, за съжаление, както се случва на тези танци, срещата е помрачена и кавалерът й, Джейми, вижда другата страна от нея, като по този начин тя спасява положението.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар