сряда, 2 май 2012 г.

Спойлери за финала, Бони, Клаус и Катрин


Моля ви, кажете ми нещо за финала на Дневниците. Надявам се там да видим новият злодей.
Свежа кръв се отправя към Мистик Фолс, но вероятно няма да пристигне преди есента. “Определено имаме нови вълнуващи герои, за които говорим за следващата година” казва продудента Джули Плек.

Има ли някаква възможност Катрин да се появи преди финала на Дневниците?
Не и освен ако някой определен първо не бъде убит. “Няма да чудете нито да видите Катрин докато Клаус не си отиде завинаги” казва Плек. Колкото до това дали Древния Илайджа ще се завърне, Плек сдържано споменава “Може би.”

Какво ще се случи с Бони?
Разбира се, тя бе ухапана от Аларик, но това не означава, че ще тръгне по пътя на майка си – всъщност, Деймън ще се увери в това като спаси живота й. Както и да е, проблемите им с Аларик са много по-належащи когато вече е безсмъртен. Може ли заклинанието да бъде обърнато? Да, но Бони не знае как да направи точно заклинание, което да “убие бившият ти учител по история, който сега е вампир, ловец на вампири”… все още. Предполагаме, че майка й която беше вещица и се превърна във вампир може да й помогне.

Някакви спойлери за Дневниците, моля?
Какво ще кажете за Клаус? Добре ли е? Хибридът ще има “героичен момент” в епизода в четвъртък, но както става с Клаус, ще бъде последвано от “нещо ужасно, ще си кажете “Боже, какво ти има?!” загатва продуцента Джули Плек. “Клаус никога няма да бъде герой, но това не означава, че няма да върши героични неща.” И така, какъв е следващият ход на Клаус след като майка му успешно създаде върховния ловец на вампири? “Това е втори повик за Клаус, който може да е бил разсеян от блондинки, рисунки и коне” казва Плек. “Това е напомняне, че той е сериозен и няма да си свали гарда отново. Това e рестартиране на злодея.” Герой и злодей в един адски красив британски хибрид? Само в “Дневниците”!



Няма коментари:

Публикуване на коментар